30 Mayıs 2010 Pazar

Son 100 dergi....

Biraz mutluluk biraz hüzün... Elimizde yalnız 100 dergi kaldı. (Bu böyle bir şey... Bir işe aşkla sarılıyorsunuz, ortaya koyduğunuz ürünü paylaşmak istiyorsunuz, yolun sonuna gelindiğinde ise bir şeyler eksiliyor sizden, yeni bir işe yeni bir aşkla sarılmadıkça gitmiyor içinizdeki bu eksiklik duygusu.) 

Hedefimize ulaştık sayıyoruz: Sahaf, okulun ötesindeki yani sokaktaki okuyucusuyla daha çok buluşturuldu. Bu hedefin gerçekleşmesiyle de dergimiz, Ankara'nın yazın dünyasına mayıs-haziran sayısıyla damgasını vurmuş oldu. Yarın itibariyle uzaktaki dostlarımıza ulaştırmaya çalışacağız dergimizin yeni sayısını. Türkiye'nin dört bir yanına dağılmış sevgili dostlarımıza...
Şimdi pek çok kişi derginin 2008'de çıkan ilk sayısının peşinde... Kötü haber şu ki, bu mümkün değil. Aynı sayıyı yeniden basmak olanaksız görünüyor.. Özellikle okul öğrencilerine duyuruyoruz ki ilerleyen yıllarda şimdiki sayı da kıymete binecek. Siz mezun olup yetişkin birer insana dönüştüğünüzde geçmişinizden izler taşıyan güzelliklerin peşine düşecek ve Sahaf''ı, okulunuzun edebiyat dergisini anımsayacaksınız. Bu yüzden duyurulur: Ey öngörüsü yüksek Reha Alemdaroğlu Anadolu Lisesi öğrencisi!
Son 100 dergi kaldı elimizde.
Not1: Ankara'da İmge, Dost, Turhan kitabevlerinde dergimize ulaşabilirsiniz. Sahaf 3 raflarda sizi bekliyor.
Not2: Ankara dışında yaşayan ve dergimize ulaşmak isteyenler bize adreslerini gönderirlerse kargo yoluyla dergiyi kendilerine ulaştırabiliriz. Bize gönderdiğiniz adresleriniz, kesinlikle internet ortamında paylaşılmayacaktır.

1 yorum:

  1. 2008 ve 2009 yılındaki dergilerimizin pdf formatına yakında (sitemiz açıldıgında) sitemizden ulaşabilirsiniz.

    bu yılki sayımızın dijital haline de aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

    http://docs.google.com/gview?url=www.sahafdergisi.com%2Federgi%2Fsayi3.pdf

    YanıtlaSil