26 Mayıs 2010 Çarşamba

Sahaf'ın Yeni Sayısı Raflarda: 3 TL

Reha Alemdaroğlu Anadolu Lisesi için bugün güzel bir gün! Dergimiz Sahaf', okuyucusuyla buluştu sonunda.  İlk günkü tiraj saat 16.00 itibariyle 60'a ulaştı. Bir edebiyat dergisinin ilk günü için hiç de fena değil, ne dersiniz?
Akşam saatlerinde Sahaf okuldan sonra Kızılay İmge  ve Turhan kitabevlerinin raflarına ulaştı. Bir telaş bir telaş, Sahaf elden ele... Dergimiz Ankara'nın dört bir yanına ulaştırılmaya çalışılacak...İstanbul'dan, Erzurum'dan, Niğde'den okurlarımız var, hepsine ulaşacak yeni sayımız elbette! Uğur Orhan başkanlığında Yazma Atelyesi üyeleri, derginin satışı ve çeşitli yerlere ulaştırılması amacıyla arı gibi çalışıyorlar. (Uğur Orhan'dan izinsiz dağıtım yapmaya ben bile korkuyorum) Müthişsiniz çocuklar, hepinizi çok seviyorum.
Okul merdivenlerinde gerçekleştirilen tebrikleşmeler, yazmak için hevesli yeni adayların atelye üyeleriyle sohbetleri gelecek güzel günler için umut verici. Reha Alemdaroğlu Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri edebiyatın güzelliğini, derinliğini ve içtenliğini yaşıyor.
 Sizlerin yani okurlarımızın da yorumlarını merakla bekliyoruz. Ankara dışında yaşayıp dergiyi edinmek isteyenler blogdan bize ulaşabilirler.
Şimdilik Sahaf'tan haberler bu kadar. Sevgiyle...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder